Tag : nikolas alsted

Културо

Во Македонската филхармонија ќе настапи германскиот челист Николас Алштед

Filip
Овој четврток (31.10) во Македонската филхармонија ќе настапи германскиот виолончелист Николас Алштед, еден од најбараните...