Светски познатата поп пејачка Пинк хоспитализирана во болница (Фото)

Светска

Поп ѕвездата Пинк била принудена да откаже неколку концерти во Австралија поради стомачен вирус, поради што дури два дена била примена во болница.

“Пинк ќе остане во болница еден ден за да и биде укажана помош и побрзо да се опорави”, пишува на Твитер.

Подготви: Редакција Музика24

Коментари

коментари

За Нас

Се надеваме и веруваме, дека ќе бидеме дел од Вашето секојдневие, дека Музика24 ќе биде Ваш 24 часовен ритуал за добра, квалитетна, навремена и интересна музичка информација. Продолжете да уживате... Музика24 работи 24/7

Пријатели