Магазин

Музика24 во фебруари со нови изненадувања!

Почитувани наши посетители, за многу кратко време ја стекнавме Вашата доверба и може слободно да кажеме и признаеме дека сме најпосетуван музички портал во Македонија, тоа го велат статистиките, не ние.

Поради тоа и се со цел да ве анимираме и се повеќе да го задржиме Вашето и вниманието на останатите Ваши блиски, Музика24 воведува нови забавни рубрики од 1-ви фебруари. А истовремено ви ветуваме и на повторно обновување на рубриката “На денешен ден” (Музички времеплов).

Во преговори сме со најпознатите музички портали низ Балканот и неколку музички медиуми (ТВ и радио), со кои ќе соработуваме и се разбира ќе разменуваме информации. Се надеваме и искрено веруваме дека Музика24 е и ќе остане Вашето Добро утро и Добра ноќ, бидејќи не заборавајте…

Ние сме и повеќе од музика!

Тимот на Музика24

Можеби ќе ве интересира: