“2Be” промовираа нова песна и видео спот (Видео)

Бендот “2Be” ја промовираше втората песна “Врати се”. Љупче Стојановски работеше на текстот, додека музиката и аранжманот се на Тино Стојановски. Ова е нивна прва авторска песна.

“Веќе подолго време работевме на песната. Го чекавме вистинскиот момент за да ја објавиме. Се надеваме дека ќе и се допадне на публиката”, велат од бендот. Видеото го снимале на неколку локации во Охрид и Битола, а за Музика24 велат дека во иднина планираат уште многу нови песни.

Повеќе на Музика24...