Во прв ред

Трите диви убавици од „Hurricane“ на предновогодишна журка во Скопје

Уште една луда и незаборавна предновогодишна журка ви подготвува екипата на, во моментов најатрактивниот скопски локал „Deja Vu – East Gate“, местото чија локација е друго име за забавата во македонската престолнина, Скопје.

Овој пат ден пред дочекот на највеселата и најлуда ноќ, во четврток на 30.12. 2021 год. со почеток во 17.00 часот бидете подготвени за еден поразличен и повозбудлив претпразничен „afterwork“, на кој сцената ќе ја размрдаат дивите „Hurricane“, кои ќе ви овозможат да ја почувствувате сета убавина на предновогодишната атмосфера.

Евровизиската женска вокална атракција, трите убавици подготвени да ви понудат уште една возбудлива претстава за вистинско уживање и незаборавна забава. Сексапилните „ураганки“ ве чекаат да ја споделат со вас сета своја енергија, танцувачките способности, певливите хитови и раскошната телесна убавина која ја буди волшебната игра на сите сетила.

„Deja Vu – East Gate“ и „Hurricane“ ве канат на журка што не се пропушта. Затоа повелете, закажете, дојдете, опуштете се и уживајте… Се гледаме!

Можеби ќе ве интересира: