Балканленд

Емина Јаховиќ нападната и малтретирана?!

Со новиот спот Емина Јаховиќ сака да ја поткрене јавната свест. Кој и го стори тоа на убавата пејачка? Емина Јаховиќ е физички малтетирана во нејзиниот нов спот за песната “Не плашим се”.

Премиерата ќе биде на 25-ти ноември, токму пред денот на борбата против насилството врз жените. Партнер во спотот ќе и биде актерот и водител Стефан Бузуровиќ.

Подготви: Редакција Музика24

Можеби ќе ве интересира: