Музика на кирилица

Дали знаете која е познатата македонска пејачка од фотографијата?! (Фото+Видео)

Дали од прва можете да погодите која е девојката на сликата? Кое е ова мало девојче на фотографијата која што денес е една од напознатите, најдобите, најубавите и најбараните македонски пејачки како кај нас, така и низ регионот. Доколку погодивте од прва, секоја ви чест.

Да, тоа е нашата Каролина Гочева која што својата музичка кариера ја започна уште од мали години. Таа со само 13 години настапи на тогашниот “Скопски фестивал”. Со песната “Кој да ти каже” од прва ги освои симпатиите на публиката.

Во продолжение, слушнете ја композицијата со која Каролина настапи на тогашниот музички фестивал пред македонската публика.

Можеби ќе ве интересира: