Tag : Andrej doric

Балканленд

Двојникот на Тоше од Нови Сад основа ,,Тоше Проески Трибјут бенд” (Фото)

Filip
26 годишниот Андреј Дориќ од Нови Сад кој се смета за двојник на Тоше поради неговата...