Tag : kanal 5 tv

Магазин

И покрај предупредувањата од Канал 5 и Иван Мирчевски, “Ѕвездите на Гранд” и “Никогаш не е доцна” ќе се емитуваат на тв Сител започнувајќи од денес 1 јануари 2023

Muzika24
И покрај реакциите, предупредувањата и молбите од тв Канал 5 телевизија и директорот Иван Мирчевски...
Во прв ред

Дали конечно после празниците ќе ги гледаме “Ѕвездите на Гранд” на Сител телевизија?!

Muzika24
Неодамна трагајќи по информацијата зошто и која е причината што се прекина емитувањето на емисиите...