Tag : metodija stoleski

Имам нешто да те прашам

Методија Столески: Во Новата година сакајте се и не заборавајте да го негувате македонскиот фолклор и традиција (Фото-Видео)

Muzika24
Тој е еден од помладите македонски фолк пејачи на македонската музичка сцена. Симпатичен, талентиран и...