На 1-ви февруари започнува “Земјотрес 2” (Фото)

Во прв ред

Фестивалот на независна музика “Земјотрес 2” ќе се одржи во сабота, 1-ви февруари, каде настапуваат голем број на македонски алтернативни музичари. Настапуваат музичари од македонската алтернативна рок, панк, диско и електронска музика:

 1. A Venus Fly Trap
 2. Bernays Propaganda
 3. CANON Mk
 4. Dok7 punx
 5. Демек
 6. Душко Јаневски
 7. Ego Disco
 8. Funk Shui
 9. Galatheia
 10. Gears
 11. La Colonie Volvox
 12. Leitmotif
 13. Мирко Попов
 14. Nerd Arena Crew
 15. Noviot Pochetok
 16. PMG Kolektiv
 17. Роботек
 18. Shoen.
 19. SPANK
 20. TV Rage
 21. VVhile

Официјален постер на фестивалот "Земјотрес 2"Фестивалот ќе се одржи во Младински културен центар со почеток во 19 часот.

Подготви: Александра Блажевска

Коментари

коментари

За Нас

Се надеваме и веруваме, дека ќе бидеме дел од Вашето секојдневие, дека Музика24 ќе биде Ваш 24 часовен ритуал за добра, квалитетна, навремена и интересна музичка информација. Продолжете да уживате... Музика24 работи 24/7

Пријатели