Одличен “One Love Tour” во Скопје (Фото)

Во прв ред

Во Скопје во саботата, на 30-ти септември се оддржа Македонско-бугарскиот проект насловен како “One Love Tour”. Во Спортскиот центар “Борис Трајковски” беше исполнетo секое место до последно, за публиката да се забавува на хитовите на едни од најголемите балкански хип-хоп и R’n’B артисти. Слаткаристика, Криско, Гери-Никол, Апсурт, Тони Зен, и DJ Гоце С.А.Ф приредија одлична забава за сите генерации кои беа присутни во салата. Настанот траеше цели 5 часа.

“One Love” турнејата започна во Банско, продолжи во Охрид и Струмица, се оддржаа концерти во Сончев Брег, Варна и Пловдив во соседна Бугарија, a по концертот во Скопје на 5-ти ноември следува завршниот концерт од турнејата во Софија.

Подготви: Влад Петров

Коментари

коментари

За Нас

Се надеваме и веруваме, дека ќе бидеме дел од Вашето секојдневие, дека Музика24 ќе биде Ваш 24 часовен ритуал за добра, квалитетна, навремена и интересна музичка информација. Продолжете да уживате... Музика24 работи 24/7

Пријатели