Covers

24 Covers: Иван Танчевски и Disaster Band – “Све је премало за крај” мк верзија (Тоше Проески)

“Све је премало за крај” е песна на Тоше кој тој ја има отпеано на српски јазик, Иван Танчевски и Disaster Band се потрудиле оваа песна да има и македонска верзија. Ексклузивно Музика24 Ви го претставува овој ковер. Како Ви се допаѓа?

Подготви: Редакција Музика24

 

Можеби ќе ве интересира: