Музика на кирилица

Промовирана македонската песна за Детска Евровизија (Видео)

Тамара Грујеска со песната „Кажи ми, кажи ми кој“ чиј автор е Роберт Билбилов, микс и мастеринг Дарко Димитров и Роберт Билбилов, а текстот на Роберт Билбилов и Коста Петров, на евровизиската сцена ќе застане на 26-ти ноември во Ница..

Можеби ќе ве интересира: