Tag : kameren orkestar barok

Во прв ред

Со концерт на камерниот оркестар „Ба-Рок” утре започнува манифестацијата „Есенски музички свечености”

Muzika24
Како што не известуваат нашите соработници од Дирекцијата за култура и уметност, утре вечер 4-ти...