Tag : mobilni aplikacii

Музика на кирилица

“Скопскиот џез фестивал” со мобилни апликации на Google Play и App Store (Фото)

Muzika24
Скопскиот џез фестивал во соработка со македонската софтверска компанија за развивање мобилни апликации CodeWell, ја...