Tag : unesko

Балканленд

Привршува номинацијата на севдалинките за нематеријално културно наследство во УНЕСКО (Фото)

Filip
Во рамките на 12-от Фестивал на севдалинката „Севдалинко во моето срце те носам“ во Тузла,...