Во прв ред

Хуманоста на дело: Коста Костоски со хуманитарен настап за Зоран (Фото)

Хуманоста се покажува преку делата тоа е одлика на секој човек кој сака да помогне на било каков начин еден од нив се приклучи и младиот поп пејач Коста Костоски кој во сабота 12:00 часот во локалот Plazza во Вевчани ќе оддржи целовечерен хуманитарен настап за Зоран.

Имено Зоран Ѓеоргиески кој е роден 1990 му е потребна итна трансплатација на срцето кој чини од 300.000 до 500.ооо евра каде секој момент е важен да се спаси нечиј живот.

K1

POMOS„Сепак човечноста се мери преку хуманоста тогаш може да се види големината на пријателството се надевам дека ќе можам да помогнам на мојот драг пријател“, изјави Коста Костоски.

Подготви: Редакција Музика24

Можеби ќе ве интересира: