World Music

Колумбиската пејачка Шакира доби синче

Колумбиската пејачка Шакира и нејзиното момче Жерард Пике станаа родители, а на нивното синче му дадоа име Милан. Шакира се породила синоќа во Барселона во 21 часот и 36 минути.

“Пресреќни сме што можеме да објавиме дека во Браселона се роди Милан Пике Мебарак. Малиот Милан стана, како и својот татко, член на Барселона веднаш по раѓањето”, напишале гордите родители.

Подготви: Редакција Музика24

Можеби ќе ве интересира: