World Music

Познатиот рапер Еминем влезе во Гинис (Видео)

Светски познатиот рапер Еминем се најде во најновото издание на “Гинисовата книга на рекорди” како сопственик на хит кој што содржи најголем број на зборови. Во неговата песна “Rap God”, тој со неверојатна брзина успеа да изрецитира 1.560 зборови за време од 6 минути и 4 секунди, односно, 4,28 збора во секунда, а во дел од песната дури и 97 зборови во 15 секунди (6,46 во секунда).

Подготви: Влад Петров

Можеби ќе ве интересира: