Tag : ansambl tanec

Музика на кирилица

Ансамблот “Танец” со селективна новинарска стратегија и скапите влезници е се понедостапен за поширокото граѓанство (Фото)

Muzika24
Ансамблот “Танец” е нашата национална гордост и своевиден културен амблем насекаде низ светот по кој...