Tag : docek na stara nova godina

Музика на кирилица

Ексклузивно од Австралија: Групата „Маестро“ одржа маестрален настап за православната Нова година во Мелбурн (Фото)

Muzika24
Скопската музичка група „Маестро“, со спектакуларниот настап во Мелбурн ја одјави старата и ги воведе...