Tag : kazuhiro kotetcu

Во прв ред

Казухиро Котецу ќе пее македонски народни песни на концерт во Битола (Видео)

Filip
Јапонскиот оперски пејач Казухиро Котецу по 10 години пауза ќе одржи концерт во Македонија. Тој...