Tag : komora na muzicka industrija

Во прв ред

Градот Скопје со богата новогодишно-забавна музичка програма на Плоштадот „Македонија”за сите генерации (Фото)

Muzika24
Во екот на предновогодишните настани и случувања, „Комора на музичка индустрија”, во соработка со Град...