Tag : megunaroden tamburaski festival

Во прв ред

“Фрајле” го затворија меѓународниот тамбурашки фестивал

Muzika24
Групата “Фрајле” синоќа го затвори Меѓународниот тамбурашкиот фестивал, кој по десетти пат се одржа на...