World Music

“Бекстрит Бојс” од дома го отпеаа нивниот најнов хит (Видео)

За време на ова таканаречено корона лудило музичарите од целиот свет ги забавуваат своите фанови со песни кои некогас или сега се хитови. После голем број на светски познати музички имиња, и момците од познатата група “Бекстрит Бојс” секој на свој начин и од дома заедно го отпеаа нивниот можеби и најголем хит “I want it that way”. Како тоа изгледа и звучи, погледнете и уживајте во продолжение:

Можеби ќе ве интересира: