World Music

Џеј Зи ја изневерува Бијонсе?‏

Иако Џеј Зи и Бијонсе изгледат совршено како пар, по се изгледа дека сепак постојат проблеми, судејќи по тоа што го изјавила поп пеачката и моделот Лив. Лив во едно интервју на радио изјавила дека секогаш кога присуствувала во градот каде што се наоѓал Џеј Зи била повикувана од негова страна да се видат, но поради почитување кон пејачката Бијонсе, таа го одбивала Џеј Зи. Познатиот рапер сеуште не дал никаков одговор за ова интервју.

Подготви: Редакција Музика24

Можеби ќе ве интересира: