Магазин

Новата сценографија на Весна Бејби Петрушевска спремна за емитување (Фото)

Конечно после долги подготовки ќе започне со емитување новата емисија која ќе се емитува на Телевизија Алфа заедно со познатата актерка Весна Петрушевска, со работен наслов “Вечер со Весна”. Многумина од публиката ќе ги заинтригира да дознаат за што точно се работи, но судејќи по стилот на Весна Петрушевска веруваме дека и овој пат ќе има интересни теми и интересни моменти кој ќе бидат запаметени за долго.

“Конечно Томато Продукција од следната недела и јас”, пишуваше под самата фотографија која ја објави пред неколку минути со цел да долови дел од амбиентот кој може да се види. Ова е уште една можност следната недела да останете пред малите екрани кој ќе понуди многу смеа и забава, но и нормално ќе се откријат многу вистини поврзани со нашите познати ѕвезди од естрадата.

Vesna Petrusevska

Подготви: Редакција Музика24

Можеби ќе ве интересира: