Tag : minhen

Музика на кирилица

Доне Динев и Марија Дафка од Грција ги воодушевуваат Германците со македонскиот мелос (Видео)

Muzika24
Во декември минатата година, а сега во петок на 10-ти февруари, Доне Динев и Марија...