Tag : stefan lazarov

Магазин

Нова епизода од емисијата „Нешто конкретно”, овој пат Снеже Велков со своите гости разговара за успешноста и кога таа била најтешка (Видео)

Muzika24
Успешни луѓе во различни професии на тема успех кај Снеже Велков во „Нешто конкретно”.  Традиционалниот...