Магазин

“Gangnam style” доби балканска верзија!? (Видео)

Светски популарниот хит “Gangnam style” доби и балканска верзија. Главни актери за оваа преработка (на балкански начин) се Алдин и Енид од Бјелине, кои моментално живеат и работат во САД. Дали и оваа верзија, исто како и онаа оргиналната, ќе ја достигне популарноста барем на балканско ниво, тоа останува да видиме, во продолжение погледнете го хитот на балкански начин.

Подготви: Александра Блажевска

Можеби ќе ве интересира: