Магазин

Како се снимаше спотот кој што ја одбележа 2012-та “Ганганам стајл” (Видео)

Да, вака новогодишно кога ќе се навратиме наназад, сите би се согласиле дека песна на светско ниво што ја одбележа 2012-та е дефинитивно Псај и неговата “Ганганам стајл”. А како се снимаше спотот на оваа песна… погледнете, насмејте се и УЖИВАЈТЕ! 🙂

Подготви: Марија Поповска

Можеби ќе ве интересира: