Премиера

„Среча у несреќи“ – нов музички проект на Јоце Панов (Видео)

На музика и текст на Драган Брајовиќ-Браја, нашиот познат и популарен пејач Јоце Панов деновиве ја промовираше најновата песна „Среча у несреќи“ заедно со интересен филмски видеоспот. Оваа преубава балада Јоце ја издава за Гранд продукција на српски јазик, а за видеото да е така одлично и професионално се погрижи Дејан Милечевиќ заедно со неговиот тим.

Поради обврските и секојдневните снимања кои ги има Јоце не можеше да даде изјава за музичкиот портал Музика24, но во следна прилика ќе ни каже многу повеќе за прокетите кои ги снима и реализира како во Македонија, така и во соседна Србија.

Можеби ќе ве интересира: