Tag : dnevnik jedne ljubavi

Во прв ред

„Дневник једне љубави“ и неговите 50 лета ќе се слават и во Скопје

Filip
После британската, југословенската музика до 1990 година беше најдобра, највозбудлива и најкреативна музика во Европа....
Во прв ред

Јосипа Лисац со “Дневникот на една љубов” во Скопје со голем концерт во ноември (Видео)

Muzika24
Како што дознава музичкиот портал Музика24, по повод 50 години од издавање на албумот “Дневникот...