Tag : krunoslav slabinac

Балканленд

Кичо Слабинац во тешка здравствена состојба после операцијата на срцето

Filip
Победникот на “Макфест” во 1989 година, хрватскиот пејач Крунослав Слабинац – Кичо е хоспитализиран во...