Tag : jana stojanovska

Имам нешто да те прашам

Јана Стојановска: Имам многу добри спомени со Дедо Мраз (Интервју)

Filip
Серијата новогодишни интервјуа ја продолжуваме со една од најубавите и најуспешните македонски актери од помладата...