Tag : jasna dimitrovska

Во прв ред

Битолскиот дувачки оркестар и Јасна Димитровска ќе ги изведат најголемите хитови на Френк Синатра

Filip
Февруари е концертен месец во Центарот на култура – Битола, после двата најавени концерти во...