Tag : komicar

Во прв ред

Стенд ап комичарот Александар Георгиевски денес и утре со настапи во Скопје

Muzika24
Комичарот Александар Георгиевски или “G Vision” како што го знаат фановите, изминатиот период ја освои...
Во прв ред

На 16-ти ноември урнебесна вечер со комичарот Богољуб Митиќ-Ѓоша (Фото)

Muzika24
За првпат во Македонија гостува еден од најдобрите српски комичари во изминатата деценија Богољуб Митиќ-Ѓоша...