Tag : vasko todorov

Магазин

Вера Јанковиќ не е лута на „Макфест” може и да ја позајмат ако сакаат (Видео)

Muzika24
Вера Јанковиќ, Васко Тодоров, Ани Малинкова и психологот Мирослав Пендаровски гостуваа во второто издание од...
Музика на кирилица

Тошо Малерот и Иван Иванов – синот на претседателот на РМ станаа DJ-и

Muzika24
По успешно реализираните шест забави, заврши и седмата која беше спој на искуството, шармот и харизматичноста...