Tag : tv orbis

Музика на кирилица

Јубилејно 10-то издание на “Ѕвездена орбита на популарноста” во Битола

Muzika24
Јубилејното десетто по ред издание на “Ѕвездена орбита на популарноста” што синоќа се одржа на...
Музика на кирилица

Се е подготвено за концертот на Љубојна и Исмаил Лумановски на Хераклеа (Видео)

Muzika24
Се е подготвено за концертот на македонската етно група Љубојна и виртуозот на кларинет Исмаил...