Tag : kanal 5 televizija

Музика на кирилица

Директорот на Канал5, Иван Мирчевски открива: Наскоро ќе се случи нешто што не сте го “гледале” одамна

Muzika24
Неодамна, без ниту некоја голема фама или помпа беше најавено стартувањето на емисиите на “Гранд”...
Музика на кирилица

Директорот на Канал 5 Иван Мирчевски искрено открива: Гранд продукција нелегално го раскина договорот со Канал 5

Muzika24
Додека насекаде низ јавноста се шират вакви или онакви шпекулации, невистини и трачеви за неемитувањето...