Tag : profundis

Културо

Камерниот оркестар „Профундис“ настапи на престижниот фестивал „Софиски музички недели“

Muzika24
Македонскиот камерен оркестар Профундис настапи на престижниот фестивал „Софиски музички недели“ (Sofia Music Weeks) во...
Во прв ред

Виртуозот на виолина Марио Хосен и „Профундис“ ја носат „Candlelight“ магијата во Македонија (Фото)

Muzika24
Илјадници свеќи ќе ја осветлат сцената на Македонската филхармонија на премиерното издание на првиот „Candlelight“...
Културо

На 16-ти октомври прославениот Роман Симовиќ и камерниот оркестар „Профундис“ ќе настапат во Македонската филхармонија (Фото)

Muzika24
По спектакуларниот мултимедијален спектакл „Грув“ и интернационалните гостувања на „Раванелиус“, „Котор Арт“ и настапот во...
Во прв ред

Македонскиот камерен оркестар „Профундис“ и пијанистката Ема Попивода ќе настапат на интернационалниот фестивал „КоторАрт“ во Црна Гора (Фото)

Muzika24
Денес, 20-ти јули, македонскиот камерен оркестар „Профундис“ заедно со виртуозната пијанистка Ема Попивода како солист...