Tag : david neskoski trio

Музика на кирилица

Давид Нешкоски Трио ја воодушевија бугарската публика

Muzika24
На нивната мини турнеја во Варна, соседна Бугарија, тие настапуваа како специјални гости на Интернационалниот...