Tag : cane petrov

Фестивали

Фолк вечерта на “Охрид фест” годинава со староградско-медитерански звук

Muzika24
“Нестрпеливо го очекувам „Охрид фест“, 10-ти септември, кога на македонската јавност ќе им ги презентираме...
Фестивали

“Охрид фест” годинава прославува голем јубилеј 25 години

Muzika24
Како што дознава Музика24, годинава познатиот македонски интернационален музички фестивал “Охрид фест” прославува јубилеј 25 години...
Музика на кирилица

Ирена Спасовска и Цане Петров го промовираат албумот “Македонска етно музика 3”

Muzika24
Фолк пејачката Ирена Спасовска заедно со Цане Петров, идната недела ќе го промовираат заедничкиот проект,...