Tag : besplaten koncert

Музика на кирилица

Сара Мејс ќе одржи бесплатен концерт на плоштадот “Мајка Тереза”

Filip
Пејачката Сара Мејс на 26-ти септември ќе одржи бесплатен концерт на плоштадот “Мајка Тереза”. Концертот...
Во прв ред

Утре 21-ви декември, Скопје ќе “гори” со Мустафа Џеџели (Видео)

Muzika24
По повод Ден на наставата на турски јазик во Македонија организиран од страна на Сојузот...
Во прв ред

Жан Мишел Жар со бесплатен концерт во Ниш

Muzika24
Жан Мишел Жар великанот на светската електронска музика, следниот септември ќе одржи бесплатен концерт во...