Tag : martin mila

Музика на кирилица

Мартин Мила се враќа на македонската музичка сцена со нов сингл (Аудио)

Muzika24
Мартин Мила се враќа на македонската музичката сцена со алтернативната балада “Инсомниа”. Пејачот самиот е...
Премиера

Мартин Мила промовира македонска изворна песна (Аудио)

Muzika24
Иако изминатиот период е актуелен со музичкиот проект “Бум бум илустрација” во кој е вклучен...
Музика на кирилица

По седуммесечна пауза Мартин Мила се враќа на музичката сцена

Muzika24
Да, токму така, по седуммесечна пауза и апстиненција од музиката и музичката сцена, познатиот музичар...