Tag : podrska

Културо

Купете ја книгата “Карантински приказни”, цел приход оди за подршка на Клинички центар – Скопје

Filip
Издавачкиот центар “Три” соопшти дека оваа недела книгата “Карантински приказни” ќе стигне до читателите во...
Музика на кирилица

Игор Станоевски на натпреварот на Playcrossroads, гласајте за него!

Muzika24
Македонскиот блузер Игор Станоевски, познат како IGI MAN, се искачи меѓу првите 20 најдобри на...